Dogodki

Dogodki v Baru Pr’ Albinc so na sporedu skoraj vsak teden. Od otvoritve Bara smo gostili že več glasbenih zasedb, od skupine Ultra, Dua Limba, Suzinih semišk, Slutnje poletja, Afere, Dua Pino in Tom, Murovec & Co., Rdeča nit in nazadnje priznana skupina Tantadruj.

 

Vse večje nogometne, košarkarske in druge športne tekme vrtimo na naših zaslonih, kar naše stranke še posebej cenijo. Ogled pomembnih športnih dogodkov je v družbi še prijetnejši. Zato vam priporočamo, da sledite našemu napovedniku, da boste obveščeni, kdaj se spet dobimo in navijamo Pr’ Albinc. V primeru istočasnega TV prenosa dveh pomembnih dogodkov pa tehnologija, v katero smo v zadnjem letu precej vložili, omogoča ogled obeh na naših štirih zaslonih.

 

Od aprila 2011 se v našem baru vsak četrtek zvečer igra tombola, ki se je udeležuje veliko število ljudi. Kartele podarjamo vsem strankam našega bara ob sredah in četrtkih. Če prejmejo terno, quaterno, cinquino ali tombolo, odnesejo domov privlačne nagrade Bara Pr’ Albinc in drugih podpornikov tovrstnega dogajanja v Cerknem. Namen tombole je tako nagrajevati stranke za zvestobo, kot tudi ohranjati priljubljene družabne dogodke, na katerih se naše stranke zabavajo v prijetni družbi.


Bar pr’ Albinc

Jerebova 2 | 5282 Cerkno | Slovenija
t: 05 3775 044 | g: 041 621 418 | e: info@pr-albinc.si

Urnik

PONEDELJEK – ČETRTEK : 08 – 24 h

PETEK, SOBOTA : 08 – 02 h

NEDELJA, PRAZNIKI : 08 – 24 h